25 Eylül 2011 Pazar

Koleksiyon

Merhaba herkese!
Odamı yerleştirmeyi ancak bitirebildik.Oturup bir daha kalkmayacağım.Kıyamayıp atamadığım o kadar çok şey varmış ki resmen çöp evine dönmüş odam.Temizle temizle öldük..
Neyse işte ben bizim evin beş büyük kitaplıklı kütüphanesinde kitapların yerini değiştirip toz alırken pul koleksiyonu buldum.Evde ilgilenen olmamış kaçar mı hemen himayem altına aldım yavrucakları.Dedem 1970 yılında başlamış koleksiyona.Buram buram tarih kokuyor yani koleksiyonum :P


Yeşiller ve lacivert kapaklı olan albümler dedemin yaptıkları.Onların yanındaki açık yeşil,desenli olansa benim tekrar düzenlemeye başladığım albüm.



İçlerinde o kadar güzel pullar var ki.Bakıp bakıp kendimden geçiyorum.Çekebildiğim kadar sizle de paylaşmak istedim.
Bide biri benimle mektuplaşsa ya :D 

Bunun dışında ben her yaz deniz kabuğu toplar koleksiyon yapıcam diye gezinirim ama sıkılıp atarım onları.Sonra bir de şıpsevdi sakızlarının içindeki "Love is.." kağıtlarından oluşan mini koleksiyonum var.Bir kutunun içinde duruyorlar ve tabii ki mis gibi sakız kokuyorlar.


Peki sizin koleksiyonunuz var mı? :)

4 yorum:

  1. Tarih kokan pul koleksiyonum olsun istedim şimdi. Çok şanslısın,buram buram tarih kokan her şeyi severim ben. Dedenide tebrik ediyorum. (Y) Torunlarına ne güzel bişey bırakmış öyle. :)

    Ben de peçete kolaeksiyonu yapardım. Annemle her gittiğimiz misafirlikte gözüm peçetelerde olurdu. Çok güzel peçetelerim olmuştu oturma fasıllarından. Tek iyi yanı buydu sanırım. :)

    Şimdilerde senin tamda istediğin gibi mektup koleksiyonu yapmaya çalışıyorum. Koreli bi kaç arkadaşım vardı mektuplaştığım. Ayrıca bi tanede Türk var.
    Ben de deden gibi tarih kokan mektuplarımı bırakmak istiyorum torunlarıma.

    İçlerinden biri olmak ister misin? :)

    YanıtlaSil
  2. Bende evde eski olan her şeye el koyuyorum :)

    Ne kadar güzel.Benim de var bir tane mektup arkadaşım.Ama o kadar yakınız ki yanımda gibi sayıyorum onu :)

    Tabii ki çok isterim :)

    YanıtlaSil
  3. O halde önce mailini bekliyorum. :)

    aysenr34@gmail.com

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ya özendirdin bak :P Ben mektuplaşırım seninle ^.^

    YanıtlaSil